OMG - One More Gallery

En række spændende kunstnere er tilknyttet galleriet. Galleristen har arbejdet sammen med flere af kunstnerne i mange år og byder også udvalgte nye kunstnere ind. Fælles er at de deler glæden ved positiv og glad kunst.


Her kan du se hvilke kunstnere der er tilknyttet One More Gallery.

Under hver kunstner vil der være et udvalg af de værker du kan finde i OMG. Kontakt os meget gerne for en oversigt over alle værker, som du gerne vil se mere om.


Kig forbi og mød kunst i øjenhøjde.



















Billedkunstner

Erik Veje Rasmussen

“Et maleri er for mig lykkedes, hvis det starter en dynamisk proces op, hvor betragterens øjnene afsøger og hjernen trykker på for at danne meningsfyldte sammenhænge i noget, som i første omgang fremstår som kaos.

På et kunstmuseum kan jeg selv nærmest glemme at trække vejret , når jeg står foran et stort værk af Salvador Dali, ligesom jeg næsten kan få ondt i kroppen af kedsommelighed , når jeg står og betragter et naturalistisk billede af en hjort. Der skal simpelthen være noget til overs til egen forestillingsevne hvis jeg skal have fornøjelse af det.”


Billedkunstner

Jan Gustav

Jan Gustav har mange års erfaring inden for interiør-design for store nordiske brands. Udover sit designtalent og det kunstneriske udtryk, er der blevet plads til en BA i religion, køn og minoriteter.


Jan Gustav er opvokset i det sydfynske på Langeland, men bosiddende i København. Han har en baggrund inden for interiør, styling og design for flere store nordiske brands. Udover sit designtalent og hans kunstneriske udtryk, har han netop læst en BA i religionsvidenskab, køn og minoriteter.


Som kunstner er havet og især farven blå kilde til mange af de værker der kommer til udtryk i hans kunstneriske arbejde. Jan Gustav finder inspiration i sociale strukturer, traditioner og hverdagsliv og befinder sig på grænsen mellem det abstrakte og figurative.


Billedkunstner

Jørgen Skou

Jørgen Skou er uddannet designer og har arbejdet for Pierre Cardin i Paris i mange år. Nu er han hjemvendt og bosiddende på Frederiksberg. Jørgen Skou arbejder mest med broderi, silhuetter, foldninger og udskæringer som bliver til fantastiske visuelle æstetiske værker. Designprocessen fornægter sig ikke.


Billedkunstner

Henrik Hillerup

Henrik Hillerup er født på Falster i 1970, uddannet grafisk designer og har haft egen virksomhed siden 2000. Maleriet og kunsten lå i dvale i mange år, men i 2018 efter en længerevarende stress-periode fandt Henrik malingen og de store lærreder frem – og kom hurtigt i gang med en bi-beskæftigelse, som samtidig virkede afstressende – og pludselig tog mere og mere tid. Tiden deles nu nogenlunde 50/50 mellem det grafiske arbejde og maleriet.


Inspirationen til både det grafiske arbejde og hans malerier kommer fra dagligdagen og livet i Dragør med familien og husdyr, den daglige cykeltur ind til kontoret i centrum af København, de smukke og de udslidte bygninger på hans vej, de ikoniske udtryk på gemte eller glemte steder i byen, der fortæller deres egen historie.


Oversættelsen af de mange daglige inspirationer og indtryk er imidlertid vidt forskellige afhængig af om det er computeren, der er redskabet til skabelsen af digitalt grafisk design eller et af de stærke, som regel store malerier.

Hvor ord som stilrent, nordisk og enkelt kendetegner hans digitalt designede udtryk, er Henriks malerier et fyrværkeri af farver med ikke undertrykt vildskab.


De indbyggede humoristiske tanker og finurlige figurer er karakteristiske for Henriks udtryk, ligesom titlerne ”Manden der gerne ville være usynlig”, ”Jeg danser med benene over hovedet” og ”KONG gulerod” ofte henviser til både billeder og bagvedliggende inspiration.


Dog er det vigtigt for Henrik, at hans billeder er til fri fortolkning, og ofte inddrages både hustru og børn i en god snak om,
hvilke figurer de ser og hvilke tanker billedet giver anledning til.



Billedkunstner

Kell Jarner

Måske har du set mig i Danmarks Bedste Portrætmaler, som blev vist på DR1 i nov. og dec. 2019.


Så har du nok opdaget, at jeg ikke er traditionel portrætmaler. Jeg er retoriker og maler til dagligt med ord. Men om aftenen er det min anden passion, der tager over. Og det er sjældent, at jeg maler virkeligheden ind på mine lærreder. Jeg maler indefra og ud, digter med farver, er bestemt ikke skønmaler. Jeg øver mig i det uperfekte og overfaldes af det skøre –min metode er ofte at starte abstrakt, og så male det op, jeg ser. Som at tyde i kaffegrums.

Billedkunstner

Marie Morgan

Marie Morgan bor og arbejder fra sit hjem på Frederiksberg.Malerierne afspejler hverdagen og det velkendte med hendes eget twist. Stilen beskrives som en krydsning af realisme og magisk realisme i en ren streng, som leger med det velkendte.


Maries værker får dig til at trække på smilebåndet og til at undres på en og samme tid.Det er kunst med genkendelighed og underfundighed, det er værker med stor teknik, skøn farveforståelse.

Kunstner - Skulpturer

Gunvor Kappel

Gennem en del år ledte jeg efter et materiale, der kunne bære de spinkle konstruktioner. For ca. 10 år siden fandt jeg det: Fiberbeton. Det på én gang lidt rå, spinkle og lyse udtryk tiltaler mig, gerne kombineret med rust.


Mit afsæt er samtidens helt store paradoks: Menneskehedens evne til at le, leve, nyde og håbe, alt imens vi ødelægger vores egne livsbetingelser i en altoverskyggende klima- og biodiversitetskrise.


Hver enkelt figur eller skulptur tager relativt lang tid at lave, og der vil altid være tale om unika, selv om jeg nogle gange gentager en ”type”. Link til hjemmeside: https://gunvorkappel.dk 


Billed- og tekstilkunstner

Gitte Skovmand

Gitte Skovmander billedkunstner og underviser i kunstmiljøer for unge i Odense i HC. Andersens by. Hun er medejer af kunstværksted for børn, Violas Værksted og er initiativtager til mange kunst- og kulturevents i det offentlige rum, hovedsagligt i tekstil street art, strikkegraffiti / broderi.


Gittes undersøgelsesfelt i kunsten er samvær og relationer, eller mangel på det mellem mennesker og miljøer, i det private og offentlige rum. Hun ønsker at skabe fortællinger gennem sine værker, der ikke har én på forhånd fastlagt konklusion, men derimod flere fortolkningsmuligheder.


Gittes malerier er serier, som ofte er tematiseret i hvilke emner der optager hendes liv og den samtid vi er en del af. Det er områder som miljø, natur, næste generations udfordringer, kærlighed og balance / ubalance, der er i fokus. Hun opbygger sine akryl malerier i lag på lag, bestående af mange realistiske elementer, der i kompositionen bliver fabulerende.


Billedkunstner

Henrik Dencker

Kunst behøver ikke at være pænt.

Kunst behøver ikke at være dyster.

Kunst må gerne skabe en stemning eller en følelse.

Da opstår relationen.


Henrik Dencker arbejder fra eget galleri og værksted i henholdsvis Berlin og København. Siden 2007 har Henrik Dencker haft adskillige udstillinger på gallerier og kunstmesser i København, Berlin og Amsterdam, og er senest blevet kendt for sin fortolkning af Tintin og Kaptain Haddock på motorcykel. Henrik Dencker er medejer af galleriet Dencker+Schneider i Berlin, og derudover bestyrelses-medlem på Holbæk Kunsthøjskole.


Billedkunstner

Ulla Ferdinandsen

Jeg var 8 år da jeg oplevede farven som en vigtig del af mig. Det var hos min moster og onkel, Kirsten og John Becker på deres væveskole i Søllerød. På værkstedet var der reoler med hjemmefarvede garner i de skønneste nuancer.

10 år efter var jeg i Venedig, hvor lyset, farverne, duftene og melodien i sproget gik dybt ind i sindet, det var som at gå tur i min sjæls inderste.


Først i 1991 prøvede jeg at sætte mine sanseindtryk på papir og lærred – siden da er jeg fortsat, nu på fuld tid og især akryl på lærred.


Jeg har siden 2003 udstillet i både Danmark, Sverige, U.S.A., Frankrig, Tyskland, Italien og på flere messer og censurerede udstillinger. Modtaget priser i 2019, 2020 og 2021.


Gennem årene har jeg nedskrevet citater af forskellige malere, som præcist udtrykker mine tanker. Da jeg ikke selv kan formulere det mere nøjagtigt, vil jeg her nævne nogle af dem.


“ – Jeg tænker i farver “
“ –  Jeg iagttager, sanser, bruger hukommelsen til at formidle stemningen “
“ – Når jeg sætter farver sammen, er det for at opnå en levende harmoni af farver “
“ – Resultatet bliver uden liv, uden forhold til den følelse som havde fået mig til at male maleriet, hvis ikke jeg sætter min følelse og sindsbevægelse i spil “
“ – Jeg kan ikke være andet end dybt ærlig, glemme alt jeg ved og være åben for hvad der sker “
“ – Der opstår næsten altid en konflikt mellem det sete og det billedet forlanger, BILLEDET HAR ALTID RET ! “

Malere som jeg respekterer højt og er inspireret af fordi de hver især netop har en stor indlevelse i farven, er :
Paul Cézanne, Henri Matisse, Marc Rothko, Francis Bacon


Kunstner - figurer, tegninger og malerier

Sonny Schneider

Sonny Schneider arbejder pt. mest med skulptur, men tegner og maler også.


Udtrykket er ofte konstellationer af absurde scenerier der udspiller sig i en parallel verden. Med udgangspunkt i naturen og dens mange elementer integreres formen med den menneskelige og dyriske karakter.


Sonny har deltaget på flere censurerede udstillinger, senest på KE2021, har drevet galleri og værksted igennem 10 år og arbejdet kunstnerisk med tegning og maleri samt skulptur igennem de seneste 20 år


Kunstner - malerier på lærred og dyr

Tina Thorborg

Tina Thorborg er født i 1964 og har boet i Odense. Det har hun nu erstattet med atelier i Fredensborg og showroom i København. I 18 år har hun været kunstner på fuld tid og har udstillet flere steder på Fyn - blandt andet på Filosofgangen i Odense. Hun har også udstillet flere steder på Sjælland, blandt andet i Galleri Ravn i Valby, hvor hun udstillede sammen med Poul R. Weile og senest i Galleri "Die Kunsthalle Liseleje".

Billedkunstner

Mikael Olrik

Jeg er uddannet som arkitekt fra Kunstakademiet i København, og har arbejdet  som arkitekt i mange år. De seneste år har jeg valgt udelukkende at arbejde som billedkunstner med maleriet som udtryksform.


Min inspiration var i de første år, som fuldtidsmaler, Provence, men de senere år har det været metropolen med New York som inspirationskilde, der har dannet grundlag for den kunstneriske virksomhed.


”I mine akryl- og oliemalerier har jeg en ide om, at beskueren skal kunne gå en tur i billedet, ja også ind bag ved og fornemme det man umiddelbart ikke ser. Når jeg maler billederne fabulerer jeg frit og skaber min helt egen metropol med udgangspunkt i New York. Jeg opfatter byen som et landskab – Cityscape – og min baggrund som arkitekt kommer mig til gode, når jeg konstruerer perspektivet på lærredet, med kridt på sort bund, som et underliggende nødvendigt grit.


Det er bl.a. særligt overgangen mellem lyset ved tusmørket – der hvor det elektriske lys tager over og konturerne udviskes og millioner af lys tændes -jeg finder min inspiration.


Sammen med min muse, kone Lone, bor jeg i Hellerup og arbejder i mit atelier i Melby ved Liseleje i Nordsjælland, som vi byggede i 2010. Her bliver malerierne af metropolen skabt, men også blomstermalerierne bliver til her, under inspiration fra min lille birkelund med sommerblomster lige uden for mit atelie".